Onderwijsgroep Tilburg - Esther Paridaens (Teamleider Facility Services)

Onderwijsgroep Tilburg - Esther Paridaens (Teamleider Facility Services)

Wat heel bijzonder aan de dienstverlening van InkoopMeesters is dat alles op papier keurig is uitgewerkt en gedocumenteerd. Toch merk je ook dat ze heel erg praktisch zijn ingesteld. Ze staan voor je klaar om mee te helpen met het organiseren van bepaalde trajecten en staan altijd open voor sparren of meedenken. Dat wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Door de tijd heen hebben we een fijne samenwerking. Ze zijn zeer enthousiast en laten merken dat ze plezier aan hun werk beleven en het leuk vinden om samen met ons tot een passende oplossing te komen. Dat stralen ze ook zeker uit, niets is te veel.

InkoopMeesters is heel goed in staat om de inkoop van het product of de dienst op papier goed uit te  werken en de vertaalslag te maken naar de praktijk. Daardoor ervaren wij dat wij samenwerken met echte professionals. Niet alleen van A naar B, maar het hele traject van A tot Z begeleiden, echt het ontzorgen van de klant.

Als we kijken naar het kennisniveau wordt er ruim de tijd genomen om de benodigde kennis op peil te houden. InkoopMeesters volgt vele trainingen binnen hun vakgebied zodat ze deze kennis weer in praktijk kunnen brengen bij de vraagstukken die bij onze organisatie voorbij komen.

De communicatie verloopt gestructureerd, we weten altijd waar we aan toe zijn. Zijn er tussentijds nog vragen kunnen we die op ieder moment stellen, die dan weer vakkundig en snel worden opgepakt. Ook het communiceren met en naar verschillende hiërarchische lagen binnen de organisatie wordt prima opgepakt.  

Het inlevingsvermogen voor de diverse situaties is zeer groot. Ze duiken echt in een specifieke situatie en daardoor bouwen ze aan het vertrouwen met de klant. Binnen het onderwijs zijn cultuurproblemen, en zij weten die problemen te doorbreken. Dat kan alleen als je je goed kan inleven in de klant en begrijpt hoe een schooljaar verloopt.

De ervaring door de jaren heen heeft ons vertrouwen gegeven in de kwaliteit en de kennis van InkoopMeesters, en wij zijn dan ook zeer tevreden over deze samenwerking.